Banner Default Image

Outplacement - A humánus elbocsájtás

Segítséget nyújtunk a nehéz helyzetekben is!

A vállalatok számára elérkezhet olyan gazdasági helyzet, amikor munkavállalók elbocsájtása mellett kell döntenie, akiknek a munkaerőpiacra való visszatérése nehézségekbe ütközik. 

A vállalatok számára az outplacement az elbocsátás olyan eszköze, amely segítséget nyújt a dolgozóknak az elbocsátás következményeinek feldolgozásában. A leépítés ellenére a Megbízó kedvező külső és belső képet alakíthat ki a munkavállalók, a hatóságok és partnerei felé. 

A Kelly Hungary 2008 óta nyújt outplacement szolgáltatást a New York-i székhelyű, közel 40 éves tapasztalattal bíró, The Ayers Group változásmenedzsment módszertanára épülve. 

Célunk: az állásukat vesztett munkatársak segítése, hogy minél hamarabb szakmai képzettségüknek és igényeiknek megfelelő munkahelyet találjanak. 

A program résztvevői számára a személyes vagy csoportos konzultációkon túl hasznos gyakorlatokat tartalmazó kézikönyvet biztosítunk. 

A tanácsadás segítségével előtérbe kerülnek az elbocsátandó munkatársakban a vállalattal kapcsolatos pozitív érzelmek és elkerülhető az esetleges negatív hírverés.

Image 2021 09 07 T13 02 44

Outplacement tanácsadó kollégánk -Oláh Andrea:+ 36 30 393 6658
Informatikai Pénzügyi Logisztikai és más szellemi területek - Kóthay Péter: +36 30 812-79-34
Fizikai munkaerő megoldások -Kissné Szilágyi Katalin: +36 30 589-03-08