Banner Default Image

Munkaerő-kölcsönzés

Mit is jelent a munkaerő-kölcsönzés? Lássuk csak...

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan foglalkoztatási forma, ahol Ön, mint kölcsönvevő munkáltató helyett a Kelly, mint munkaerő-kölcsönző cég végzi a toborzást - kiválasztást és köt munkaszerződést a munkavállalóval.

Ez esetben a Kelly fizeti a munkabért és viseli a munkabérrel kapcsolatos minden kötelezettséget, végzi a munkaügyi adminisztrációt és a bérszámfejtést, de a foglalkoztató cégnél történik a munkavégzés. A munkavégzéshez szükséges irányítást, ellenőrzést is Ön, mint foglalkoztató végzi. Munkaerő-kölcsönzés esetében a munkáltatói felelősségek megoszlanak, ezt a törvény és a munkaszerződés szabályozza.

​Miért érdemes munkatársakat kölcsönözni? 

​A munkaerő-kölcsönzés rugalmasságot biztosíta munkáltatónakidőszakos munkaerő igénymegnövekedése vagy akár egyúj projektgyors beindítása kapcsán. A Kellyszellemi és fizikai területenegyaránt segítséget nyújt ideiglenes munkavállalók toborzása és alkalmazása terén.

Az üzletmenetben adódhatnak olyan változások vagy váratlan események, amelyeket a meglévő munkatársakkal nehezen tud lekövetni, legyen szó pár napos vagy akár évekig tartó alkalmazásról. Ebben az esetben a Kelly gyors és hatékony segítséget nyújthat, mivel:

  • a Kelly leveszi válláról a toborzás és az alkalmazással kapcsolatos adminisztráció valamennyi terhét

  • a munkaerő-kölcsönzésen keresztül olyan speciális tudással rendelkező munkatárshoz, szakemberhez juthat, aki munkavállalóként nem lenne elérhető akár nagyobb projektekre is találhat szakembereket anélkül, hogy saját alkalmazásba venné őket (természetesen, ha az üzletmenet úgy kívánja, bármikor állományba is veheti a már bizonyított munkavállalókat)

  • váratlan vagy ideiglenes helyzetekre megfelelő megoldást kínál (pl.: adott munkatárs elhúzódó betegsége vagy szülési szabadsága, létszám korlátozás)

A Kelly szolgáltatásai az Álláskeresők/Munkavállalók felé minden esetben díjmentesek.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA ÉS TALÁLJUNK EGYÜTT MEGOLDÁST!

Image 2021 09 06 T15 05 30

Vagy keresse közvetlenül kollégáinkat:

SSC üzletág vezető -Maljusin Anna:+0620 375 5920
Informatikai Pénzügyi Logisztikai és más szellemi területek - Kóthay Péter: +36 30 812-79-34
Fizikai munkaerő megoldások -Kissné Szilágyi Katalin: +36 30 589-03-08