Image 2021 09 09 T08 37 03

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vegye fel velünk a kapcsolatot és találjunk megoldást együtt, a problémáira!

Kollégáink megtalálják a legalkalmasabb jelöltet az ön számára, hiszen a hagyományos csatornákon és jelölt-adatbázisokon túl innovatív, direkt, online és offline módszereket is alkalmaznak amellyel könnyen elérik a passzív jelölteket, így biztosítják vállalata számára a pozícióra legalkalmasabb munkavállalót.
 • Munkaerő kölcsönzés

  A munkaerő-kölcsönzés rugalmasságot biztosít a munkáltatónak időszakos munkaerő igény megnövekedése vagy akár egy új projekt gyors beindítása kapcsán. A Kelly szellemi és fizikai területen egyaránt segítséget nyújt ideiglenes munkavállalók toborzása és alkalmazása terén.

 • Munkaerő közvetítés

  A mai világban a megfelelő szakember felkutatása komoly járulékos költséggel jár. A Kelly csökkenti az Ön veszteségét, hisz költsége csak akkor keletkezik, amennyiben megtaláljuk az ideális új munkatársat.

 • Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

  Ideális megoldás ha könnyű fizikai munkát ellátó munkavállalókra van szüksége valamint ha fontos Önnek a társadalmi felelősségvállalás és az esélyegyenlőség támogatása.

 • RPO

  A gyors, rugalmas és hatékony kiszervezett toborzási szolgáltatásunk azoknak nyújt segítséget, akik saját toborzási folyamataikat szeretnék átalakítani egy olyan szakértői partner támogatásával, mint a Kelly Services.

Image 2021 09 09 T08 37 15