Banner Default Image

Vállalatunkról

Olvasd el történetünket!

A Kelly magyarországi irodája 2004. december 1-én nyitott meg zöldmezős beruházásként. Az elmúlt több mint egy évtized során a magyar HR piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát több mint 30 munkatárssal. Mindig is a minőség és a szakmaiság volt ránk jellemző, melyhez nemcsak a több mint 15 éves magyar, hanem a több mint 70 éves globális jelenlétünk és tapasztalatunk is hozzájárul. 

A Kelly Hungary sajátossága, mely megkülönböztet minket versenytársainktól, az a szegmentáció; a Kelly-nél az egyes szakterületekre specializálódott divíziókban az adott terület toborzási szakemberei dolgoznak. 

A Kelly Hungary további erőssége a magas ügyfélmegtartási ráta és beválási arány, mely a magas minőségű szolgáltatás és a hosszú távú partneri kapcsolatok egyértelmű bizonyítéka. További ismérvünk, hogy a Kelly által toborzott jelöltekkel való bánásmód, kölcsönös tiszteleten, megértésen és megbecsülésen alapul. 

Magyarországon az elsők között hoztunk létre szakterületekre fókuszáló üzletágakat, ahol tanácsadóink és toborzási specialistáink a passzív szakemberek felkutatásával, közvetlen megkeresésekkel, alternatív online / offline csatornák azonosításával, - azaz nem kizárólag a hagyományos módokon és jelölt adatbázisok használatával, hanem - innovatív megoldásokkal és speciális eszközökkel kutatják fel a legjobb potenciális jelölteket. 

Cégünk három speciális területre szakosodott toborzással és tanácsadással foglalkozó divízióval rendelkezik: 


Üzletágaink

SSC toborzási megoldásaink: ügyfélszolgálat, IT helpdesk, pénzügy-számvitel és logisztika-beszerzés pozíciókra szolgáltató központot üzemeltető ügyfeleink számára. 

Professional and Technical toborzási megoldásaink: IT, pénzügyi, mérnök-műszaki, beszerzés, logisztikai, HR, értékesítési, marketing és más pozíciókra vezetői és beosztotti szinten, közép és nagyvállalati ügyfeleink számára.

Light Industrial: Fizikai munkaerő megoldások a gyártó és kereskedelmi tevékenységet folytató közép és nagyvállalati ügyfeleink számára 

Lépjen velünk kapcsolatba és találjunk együtt megoldást toborzási nehézségeire! 

Click to Edit

Image 2021 09 07 T13 21 26

Keresse közvetlenül kollégáinkat: 

SSC üzletág vezető - Maljusin Anna: anna.maljusin@kellyservices.hu
Informatikai Pénzügyi Logisztikai és más szellemi területek - Kóthay Péter: +36 30 812-79-34
Fizikai munkaerő megoldások - Kissné Szilágyi Katalin: +36 30 589-03-08