Image 2021 09 09 T12 03 17

Vállalatunkról

A Kelly magyarországi irodája 2004. december 1-én nyitott meg zöldmezős beruházásként. Az elmúlt több mint egy évtized során a magyar HR piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát több mint 30 munkatárssal. Mindig is a minőség és a szakmaiság volt ránk jellemző, melyhez nemcsak a több mint 15 éves magyar, hanem a több mint 70 éves globális jelenlétünk és tapasztalatunk is hozzájárul. 

A Kelly Hungary sajátossága, mely megkülönböztet minket versenytársainktól, az a szegmentáció; a Kelly-nél az egyes szakterületekre specializálódott divíziókban az adott terület toborzási szakemberei dolgoznak. 

A Kelly Hungary további erőssége a magas ügyfélmegtartási ráta és beválási arány, mely a magas minőségű szolgáltatás és a hosszú távú partneri kapcsolatok egyértelmű bizonyítéka. További ismérvünk, hogy a Kelly által toborzott jelöltekkel való bánásmód, kölcsönös tiszteleten, megértésen és megbecsülésen alapul. 

Magyarországon az elsők között hoztunk létre szakterületekre fókuszáló üzletágakat, ahol tanácsadóink és toborzási specialistáink a passzív szakemberek felkutatásával, közvetlen megkeresésekkel, alternatív online / offline csatornák azonosításával, - azaz nem kizárólag a hagyományos módokon és jelölt adatbázisok használatával, hanem - innovatív megoldásokkal és speciális eszközökkel kutatják fel a legjobb potenciális jelölteket. 

Cégünk három speciális területre szakosodott toborzással és tanácsadással foglalkozó divízióval rendelkezik: 


Üzletágaink

✚ SSC toborzási megoldásaink: ügyfélszolgálat, IT helpdesk, pénzügy-számvitel és logisztika-beszerzés pozíciókra szolgáltató központot üzemeltető ügyfeleink számára. 

✚ Professional and Technical toborzási megoldásaink: IT, pénzügyi, mérnök-műszaki, beszerzés, logisztikai, HR, értékesítési, marketing és más pozíciókra vezetői és beosztotti szinten, közép és nagyvállalati ügyfeleink számára.

✚ Light Industrial: Fizikai munkaerő megoldások a gyártó és kereskedelmi tevékenységet folytató közép és nagyvállalati ügyfeleink számára 

 

Lépjen velünk kapcsolatba és találjunk együtt megoldást toborzási nehézségeire! 

Kapcsolatfelvétel

Vagy keresse közvetlenül kollégáinkat: 

SSC üzletág vezető - Maljusin Anna: anna.maljusin@kellyservices.hu
Informatikai Pénzügyi Logisztikai és más szellemi területek - Kóthay Péter: +36 30 812-79-34
Fizikai munkaerő megoldások - Kissné Szilágyi Katalin: +36 30 589-03-08