Logisztika / Beszerzés

Logisztika / Beszerzés

Jó szervezőkészséged van mellette pedig az angol sem jelent gondot? Nézz szét állásajánlataink között és mozdítsd előre karriered!

Vissza a szakterületekhez
Felelősségteljes új pozíciót szeretnél, egy olyan szektorban, ahol kiemelt hangsúly jut a pontosságnak és a probléma megoldó képességednek? Megtaláltuk a neked való területet! Képességeid és erősségeid feltérképezése után támogatunk benne, hogy megtaláld innovatív és modern partnercégeink ajánlatai közül a leginkább hozzád illőt. 

  • Öt évig dolgoztam a KELLY cégnél. Nagyon szerencsés vagyok, hogy találkozhattam ezzel a céggel. Ez egy nagyon hozzáértő csapat, főképpen Árpás Krisztina, valamint Kulik Pál és Mata Viktor Viktor koordinátorok vezetésével. A többi cégtől eltérően, minden dokumentum mindig időben elkészült. Szerencsés voltam, mert már az első ledolgozott évem után is kaptam ajándékokat, és most is. Nagyon elégedett voltam! Köszönet az igazgatónak és a "KELLY" cég egész csapatának. Mindig segítettek, bármit is kértem. Öröm volt veletek dolgozni, a "KELLY"-vel!​

    - Svitlana -
    - Svitlana -
  • Az első kattintástól a szerződés aláírásáig 5 nap telt el. Lenyűgözött gyorsaságuk és szakértelmük.​

    Ricsi
    Ricsi, Értékesítés