Gyógyszeripar / Élettudomány

Gyógyszeripar / Élettudomány

Szeretnél egy olyan munkát amely kihat az emberek mindennapjaira? Amivel megváltoztathatod a világot? Kattints a gombra és nézd meg állásajánlatainkat a gyógyszeripar/élettudomány területén!

Vissza a szakterületekhez
​Akik ezen a területen dolgoznak, a felfedezéseikkel megváltoztatják a világot, munkájuk kihat az emberek mindennapjaira. Tudjuk, hogy képes vagy változást elérni, éppen ezért biztosítjuk, hogy a lehető legjobb állást találjuk meg neked. A legnagyobb vállalatokkal dolgozunk együtt, és azon vagyunk, hogy olyan állást biztosítsunk, ahol nem csak szakmailag fejlődhetsz, de olyan technológiákat és gyógyszereket fejleszthetsz, amelyek később megváltoztathatják a világot.
  • Öt évig dolgoztam a KELLY cégnél. Nagyon szerencsés vagyok, hogy találkozhattam ezzel a céggel. Ez egy nagyon hozzáértő csapat, főképpen Árpás Krisztina, valamint Kulik Pál és Mata Viktor koordinátorok vezetésével. A többi cégtől eltérően, minden dokumentum mindig időben elkészült. Szerencsés voltam, mert már az első ledolgozott évem után is kaptam ajándékokat, és most is. Nagyon elégedett voltam! Köszönet az igazgatónak és a "KELLY" cég egész csapatának. Mindig segítettek, bármit is kértem. Öröm volt veletek dolgozni, a "KELLY"-vel!​

    - Svitlana -
    - Svitlana -
  • Liubov vagyok, 5 éve dolgozom a Kelly kötelékében. Most átkerülök saját állományú dolgozóvá a céghez, ahol eddig kölcsönzött kolléga voltam. Őszintén köszönöm a Kelly vezetőségének, valamint a projekt koordinátoroknak ezt az időszakot, a törődést, a jó munka és szállás körülményeket, a kölcsönzött munkatársaik iránti jó és gondoskodó hozzáállásukat. További fejlődést és virágzást kívánok a Kelly-nek.

    - Liubov -
    - Liubov -