Értékesítés / Marketing

Értékesítés / Marketing

B2B, B2C, ATL, BTL, CRM, SEO, SEM? Ha ezek a fogalmak ismerősek számodra kattints a gombra és lesd meg pozícióinkat az értékesítés/marketing területén!

Vissza a szakterületekhez
Kollégáink az Értékesítés/Marketing területén a legfrissebb pozíciókat kínálják neked! Válogassunk együtt kiemelt ajánlataink közül, hogy megtaláljuk neked azt a helyet, ahol a csúcsra törhetsz. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, nem csak segítünk megtalálni a keresett állást, de a lehető legjobban felkészítünk az interjúra is. Hát nem remek ajánlat? 
  • Öt évig dolgoztam a KELLY cégnél. Nagyon szerencsés vagyok, hogy találkozhattam ezzel a céggel. Ez egy nagyon hozzáértő csapat, főképpen Árpás Krisztina, valamint Kulik Pál és Mata Viktor koordinátorok vezetésével. A többi cégtől eltérően, minden dokumentum mindig időben elkészült. Szerencsés voltam, mert már az első ledolgozott évem után is kaptam ajándékokat, és most is. Nagyon elégedett voltam! Köszönet az igazgatónak és a "KELLY" cég egész csapatának. Mindig segítettek, bármit is kértem. Öröm volt veletek dolgozni, a "KELLY"-vel!​

    - Svitlana -
    - Svitlana -
  • Liubov vagyok, 5 éve dolgozom a Kelly kötelékében. Most átkerülök saját állományú dolgozóvá a céghez, ahol eddig kölcsönzött kolléga voltam. Őszintén köszönöm a Kelly vezetőségének, valamint a projekt koordinátoroknak ezt az időszakot, a törődést, a jó munka és szállás körülményeket, a kölcsönzött munkatársaik iránti jó és gondoskodó hozzáállásukat. További fejlődést és virágzást kívánok a Kelly-nek.

    - Liubov -
    - Liubov -