A Kelly Services magyarországi irodája 2004. december 1-én nyitott meg zöldmezős beruházásként. Az elmúlt több mint egy évtized során a magyar HR piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát mintegy 55 munkatárssal. Mindig is a minőség és a szakmaiság volt ránk jellemző, melyhez nemcsak a 13 éves magyar, hanem a több mint 70 éves globális jelenlétünk és tapasztalatunk is hozzájárul.

A Kelly Services Hungary sajátossága, mely megkülönböztet minket versenytársainktól, az a szegmentáció; a Kelly-nél az egyes szakterületekre specializálódott divíziókban az adott terület toborzási szakemberei dolgoznak. 

A Kelly Services Hungary további erőssége a magas ügyfélmegtartási ráta és beválási arány, mely a magas minőségű szolgáltatás és a hosszú távú partneri kapcsolatok egyértelmű bizonyítéka. Erősségünk továbbá a Kelly által toborzott jelöltekkel való bánásmód, mely kölcsönös tiszteleten, megértésen és megbecsülésen alapul.

Magyarországon az elsők között hoztuk létre kifejezetten a passzív álláskeresők felkutatására specializált belső szolgáltató csapatunkat. A Sourcing Hub a folyamatos önfejlesztés és a toborzástechnikai tudásmegosztásnak köszönhetően nem kizárólag a hagyományos csatornákat és jelölt adatbázisokat használja, hanem innovatív megoldások és speciális eszközöket alkalmazva kutatja fel a legjobb potenciális jelölteket.

 

   img

Cégünk három speciális területre szakosodott toborzási divízióval rendelkezik, valamint HR tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára.

 

Üzletágaink:

  • SSC (Toborzási megoldásaink: ügyfélszolgálat, IT helpdesk, pénzügy-számvitel és logisztika-beszerzés pozíciókra szolgáltató központot üzemeltető ügyfeleink számára)
  • Professional and Technical (Toborzási megoldásaink: IT, pénzügy, mérnök-műszaki, beszerzés, logisztika, HR, értékesítés, marketing pozíciókra gyártó és kereskedelmi tevékenységet folytató közép és nagyvállalati ügyfeleink számára)
  • Light Industrial (Fizikai munkaerő megoldások gyártó és kereskedelmi tevékenységet folytató közép és nagyvállalati ügyfeleink számára)