Ügyfélszolgálat / Szolgáltató központok

A Kelly Services Commercial üzletága egyedi igényekre szabott munkaerő-megoldásai és onsite menedzsment szolgáltatása révén komplex megközelítést kínál az üzleti szolgáltató központok munkatársainak felvétele, értékelése és megtartása terén.

Szakértelmünk forrása a tapasztalat és ügyfeleink igényeinek megértése. Szakirányú képzettséggel és iparági gyakorlattal rendelkező tanácsadóink tisztában vannak e gyorsan változó szektor sajátos követelményeivel és elvárásaival, és az ügyfeleink szervezetével együttműködve dolgozzák ki számukra leginkább megfelelő megoldást.


VALÓDI ÜZLETI PARTNER 

A Kelly Commercial üzletága ügyfeleinkkel szoros együttműködésben pontosan feltérképezi az igényeket azok minél alaposabb megértése érdekében. Nem az a célunk, hogy egy beszállító legyünk a sok közül, szeretnénk valódi üzleti partnerré válni. A Kelly Services-nél úgy gondoljuk, ez a kulcs ahhoz, hogy ügyfeleink üzleti tevékenységét a legjobban szolgáló humánerőforrás-menedzsment megoldást nyújthassunk.


KIEMELKEDŐ SZÍNVONALON

A Kelly Services által kínált szolgáltatások színvonala, minősége elismerten a legjobbak közé tartozik a személyzeti tanácsadás világában. Onsite menedzsment szolgáltatásunk keretén belül mintegy az ügyfeleink szervezetének részeként, az ügyfeleink telephelyén az adott igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Átvesszük a munkaerő toborzásának és menedzselésének terhét, így ügyfeleink fő üzleti tevékenységeikre koncentrálhatnak.


MIT JELENT Az ONSITE MENEDZSMENT?

A Kelly Services együttműködő partnerként képes rugalmas konstrukcióban nagy létszámú képzett munkaerőt biztosítani. Ügyfeleink telephelyére kihelyezett tanácsadóink segítségével javulhat a rugalmasság, a termelékenység és a hatékonyság. Világszerte multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalataink alapján biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Önök szervezetének legjobban megfelelő humánerőforrás-megoldást.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan lehetünk az Önök segítségére üzleti szolgáltató központok munkatársainak toborzása terén, lépjen kapcsolatba a Kelly Services Commercial üzletágával. A Kelly Services magyarországi irodájának elérhetőségeit itt találja.