Informatikai szakértelem

Az Önök igényeire szabott informatikai munkaerő-megoldások

Legyen szó akár állandó, akár szerződéses informatikai munkaerőigényről, a Kelly IT Resources® (KITR) csapata segítségével Ön is megtalálhatja a leghatékonyabb megoldást ahhoz, hogy informatikai beruházásából a legtöbbet hozhassa ki. Cégünk számos magasan képzett és motivált műszaki szakembert képvisel, akik között valamennyi informatikai szakterület képviselője megtalálható, és akik állandó és ideiglenes pozíciókra illetve szerződéses munkákra egyaránt rendelkezésre állnak. A területet alaposan ismerő szolgáltatóként pontosan tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos szerepet játszik az informatika ügyfeleink tevékenységében. Tanácsadóink olyan magasan képzett és többéves releváns iparági, szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik megértik az Ön igényeit és elvárásait illetve az álláskeresőkét is. Csapatunk Önökkel együttműködve részletesen feltérképezi a betöltendő pozíciókhoz kapcsolódó feladatköröket és célkitűzéseket, így biztosítva, hogy pontosan az elvárásoknak megfelelő, képzett informatikai szakembereket találjuk meg cégük számára.

A Kelly IT Resources szakmai csatornák egész hálózatát veszi igénybe toborzási tevékenysége során, így az ügyfeleink számára legfontosabb informatikai területeken már bizonyított, igazolt szaktudással rendelkező munkavállalókat tudjuk elérni. Magyarország legtehetségesebb, legjobban képzett informatikai szakembereivel dolgozunk, így minden egyes ügyfelünk számára képesek vagyunk azt a szakembert biztosítani, akinek segítségével leküzdhetik az előttük álló kihívásokat és kihasználhatják a kínálkozó üzleti lehetőségeket.

A Kelly IT Resources informatikai szakemberek egész sorát helyezte már el sikeresen a legkülönfélébb szakterületeken, úgymint:

  • Rendszertámogatás, rendszeradminisztráció (Windows, Unix, Linux, asztali gépek, aktív és passzív hálózati eszközök)
  • Nagyvállalati szoftver rendszerek, megoldások (pl. ERP, CRM, SCM, PLM, üzleti elemzés, üzleti adattárház, üzleti hírszerzés)
  • Informatikai biztonság, ellenőrzés és megfelelőség (compliance)
  • Szoftverfejlesztés (pl. .Net, J2EE, adatbázisok, programozási nyelvek, middleware, webes szolgáltatások, szolgáltatásorientált architektúra (SOA), teszteszközök)
  • Operációs rendszerek és csoport szoftverek (pl. MS Exchange, Lotus Notes, UNIX, Windows, Linux)
  • Hardverinfrastruktúra (pl. szerverek, adattárolás, hálózatok)
  • Rendszer- és hálózatirányítás (pl. távoli irányítás, Tivoli, CA Unicenter, HP OpenView, MOM/SCOM)
  • Web design, multimédia és elektronikus játékok
  • Hang- és adat átviteli megoldások (pl. CTI, IVR, PBX, IP telefónia)
  • Ügyfél specifikus megoldások

Ha többet szeretne megtudni arról, milyen megoldásokat kínál a Kelly IT Resources az Ön cégének munkaerő-szükségleteire, lépjen kapcsolatba velünk. A Kelly Services magyarországi irodájának elérhetőségeit itt találja.