Adminisztráció és asszisztencia 

Minden egy titkárnővel kezdődött.

A Kelly Services 1946-ban vette fel az első kölcsönzött munkavállalóját, egy titkárnőt egyik ügyfele megbízásából. Azóta egyre több és több vállalat ismeri fel a Kelly szolgáltatásainak értékét, és fordul hozzánk munkaerőigényével.

Ha gyakorlott és rugalmas adminisztratív munkaerőre van szüksége a megnövekedett feladatok ellátásához vagy speciális projektmunkához, esetleg éppen egy tehetséges személyi asszisztens hiányzik a csapatból, a Kelly Services készséggel áll az Ön rendelkezésére képzett irodai munkatársak toborzásában, értékelésében és kiválasztásában egyaránt.


Ellenőrzött és megbízható munkatársak

Munkavállalóink úgy kerülnek Önhöz, hogy már túl vannak egy vagy több személyes interjún, és felmértük idegen nyelvi, adatrögzítési, irodai és adminisztrációs ismereteiket, készségeiket, amelyekkel bármilyen irodai környezetben helyt tudnak állni. A teljes toborzási és kiválasztási folyamat során arra koncentrálunk, hogy a jelöltek tudásáról, képességeiről és tapasztalatairól a lehető legpontosabb képet kapjuk.

Annak érdekében, hogy a jelölt biztosan jól illeszkedjen a munkahelyi környezetbe az adott vállalatnál, átfogó értékeléssel feltérképezzük az ügyfél igényeit. Felkeressük az Ön telephelyét, beszélünk az illetékes vezetőkkel, és meghallgatjuk azok véleményét is, akik már Önöknél dolgoznak, hogy a leginkább megfelelő jelöltet találjuk meg minden egyes feladatra.

Számíthat ránk, hogy valóban a szükséges, jól képzett irodai dolgozókat biztosítjuk az Ön számára. Végül is több vállalat fordul hozzánk időszakos és állandó irodai munkaerő-szükségleteivel, mint bármely más személyzeti tanácsadó céghez a világon. A Kelly Services az Ön megbízható partnere.

Ha többet szeretne megtudni, lépjen kapcsolatba a Kelly Commercial üzletág munkatársaival. A Kelly Services magyarországi irodájának elérhetőségeit itt találja