Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés

Szolgáltatásunk magában foglalja az álláskereső saját állományunkba történő felvételét, s kölcsönzését Ügyfelünk számára. Így egy háromlábú jogviszony jön létre, melynek  során a munkáltatói jogokat és kötelezettségeket az ügyfelünk (Kölcsönvevő) és a Kelly Services (Kölcsönbeadó) megosztva gyakoroljuk.

 

A tanácsadásunk mentén ügyfelünkkel közösen kialakított alkalmazási keretek meghatározását követően a Kelly Services feladata a munkaviszony létesítésével, módosításával, valamint megszűntetésével összefüggő adminisztratív teendők túlnyomó többsége, valamint a munkavállaló havi bérének és egyéb járandóságainak határidőre történő kifizetése. Ügyfelünknél a foglalkoztatás során felmerülő munkáltatói feladatok jelentkeznek, mint a munkatárs munkaidejének és pihenőidejének beosztása, ezek dokumentálása és részünkre bérfizetés céljából történő átadása, valamint a fontosabbak közül a munkavállaló irányába az utasítás adási jogkör gyakorlása. Továbbá ügyfelünk saját maga vezeti, koordinálja, fejleszti és értékeli a kollégát, s dönt előmenetelét illetően.

 

Vállaljuk a kölcsönzött munkaerővel betöltendő pozícióra történő toborzási feladatot, azonban Ügyfelünk által már előzetesen kiválasztott munkavállaló kölcsönzésére is lehetőség nyílik rajtunk keresztül.

 

Ügyfeleink igényeitől és lehetőségeitől függően hosszú- és rövid távú is lehet a munkaerő-kölcsönzés időtartama. A szolgáltatásunk tartalmát, közös folyamatainkat ügyfeleink megismerését követően testre szabva, egyedi megoldásokkal, projekt dedikált kollégákkal alakítjuk ki és az együttműködés során is rugalmasan kezeljük.

 

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat részletesebben megismerni vagy ajánlatot kérne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.