Keresés és kiválasztás

Keresés és kiválasztás

Mi megkeressük a legjobbakat, Ön kiválasztja a tökéleteset.

Ha Ön állandó alkalmazásba keres képzett szakembereket, a Kelly Services Search&Selection szolgáltatásával készséggel áll az Ön rendelkezésére. Ügyfeleink a toborzási és elhelyezési folyamat valamennyi szakaszában időt és pénzt takaríthatnak meg, miközben élvezhetik a személyre szabott megoldások és a kiemelkedő szolgáltatási minőség nyújtotta előnyöket.

Az elmúlt 12 hónapban több mint 10.000 szakembert helyeztünk ki ügyfeleinkhez teljes munkaidős pozícióba. Sikerünk titka a már sokszor bizonyított módszer, melynek révén pontosan előrevetíthető egy jelölt teljesítménye, és így javítható a munkaerő-felvétel hatékonysága.

Tévedés ne essék, a munkaerőpiacon hiány van képzett szakemberekből. Ez azt jelenti, hogy a fontos pozíciók betöltése bizony hosszabb időt vehet igénybe. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az Önnél jelentkező álláskeresők nem mindig rendelkeznek a keresett szaktudással és képességekkel. A Kelly Services előzetesen szűrt és interjúzott jelölteket tartalmazó adatbázisa, kiterjedt kapcsolatai és irodáinak hálózata révén képes gyorsan megtalálni az Ön által elvárt ismeretekkel bíró jelölteket. Hozzáférésünk van olyan aktív és passzív jelöltekhez is, akik pontosan azzal a szaktudással és képességekkel rendelkeznek, melyet Ön keres. Tanácsadóink tisztában vannak vele, hogy ha speciális ismeretekkel rendelkező munkatársak megtalálásáról, értékeléséről és elhelyezéséről van szó, egyedi igényekre szabott megoldásokra van szükség. Ezért többféle direkt keresési technikát alkalmazunk annak érdekében, hogy a keresett jelölteket megtalálhassuk. Ide tartozik az Internetes toborzás, személyes kapcsolatépítés (networking), jelölt ajánló programok indítása, szakmai és közösségi szervezetek munkájában való részvétel, és még sok minden más lehetőség.

 

A Kellyvel időt és pénzt takaríthat meg

A legtöbb vállalatnál nem veszik észre, hogy a toborzási költségek többet jelentenek, mint szimplán az új munkatárs megszerzésére fordított összeg; ezek mélyen rejtve megjelennek a termelékenység változékonyságában is. Legyen szó a legnagyobb szervezetekről vagy a legkisebbekről, egy nem megfelelő felvételi gyakorlat mindenhol hatalmas idő és pénzbeli veszteségeket okozhat.

Annak érdekében, hogy vállalata csúcsteljesítménnyel működhessen, vizsgálja meg jelenlegi toborzás-kiválasztási költségeit, és a hatékonyság növelése érdekében vegye fontolóra az általunk biztosított kiválasztási módszerek alkalmazását, amelyek bizonyítottan képesek előre jelezni a teljesítményt. A Kelly Services Search&Selection szolgáltatása ebben segít Önnek!


A kereséstől a kiválasztásig a teljes folyamat során mindent elkövetünk az Ön elégedettsége érdekében. Egy vállalat belső humánerőforrás osztályához hasonlóan, eredményességünk közvetlenül kapcsolódik az Önéhez, és munkánkat csak akkor tekintjük befejezettnek, ha Ön megtalálta új munkatársát, akivel teljes mértékben elégedett. Egy olyan üzleti környezetben, ahol a munkaerő-gazdálkodás egyre komplexebb területté válik, mi átvállaljuk Öntől a tökéletes jelölt megtalálásának és mérhető eredmények elérésének felettébb munkaigényes feladatát.

Ha szeretne többet megtudni a Kelly Services Search & Selection szolgáltatásáról, lépjen kapcsolatba velünk. A Kelly Services magyarországi irodájának elérhetőségeit itt találja.