KCN Career Help

KCN Segítség 

 

Fiókom és Profilom 

 

Elfelejtettem a jelszavamat! 

Amennyiben elfelejtette jelszavát, a Bejelentkezés menüpont alatt kattintson az "Elfelejtette jelszavát?" linkre, majd adja meg e-mail címét, amelyet a regisztrációkor használt. A kiküldött e-mailben találja majd a jelszó módosításához szükséges linket és tennivalókat. 

 

Elvesztettem vagy elfelejtettem a felhasználónevem. Hogyan férhetek hozzá az önéletrajzomhoz? 

Felhasználóneve az az e-mail cím, melyet a regisztrációkor, fiókja létrehozásánál megadott. Ha nem emlékszik erre az e-mail címre, létre kell hoznia egy új fiókot.

 

Miért szükséges fiókot létrehoznom?

Az állásajánlatokra való jelentkezéshez mindenképpen szükséges fiókot létrehoznia. A fiók lehetővé teszi, hogy a Kosárhoz adja a megpályázni vagy menteni kívánt álláslehetőségeket, illetve hogy feltölthesse és elküldhesse önéletrajzát az álláshirdetésekre. Emellett lehetővé teszi, hogy kezelje önéletrajzát, szerkessze személyes adatait, frissítse profilját illetve nyomon kövesse az elküldött jelentkezésekhez kapcsolódó folyamatokat és így tovább.

 

Hogyan frissíthetem a profilomat? 

Válassza ki a menüből a „Fiókom” lehetőséget, kattintson a „Profilom szerkesztése” majd a „Jelölt regisztráció” gombra. Ezután frissítheti a szükséges információkat. 

 

Hogyan tölthetek fel önéletrajzot? 

Válassza ki a menüből a „Fiókom” lehetőséget, kattintson az „Önéletrajzok”, majd a „Fájl kiválasztása” opcióra. Válassza ki számítógépéről a kívánt fájlt (önéletrajzot), majd töltse fel.

 

Hogyan frissíthetem vagy cserélhetem le önéletrajzomat? 

A feltöltött dokumentum tartalmát a Kelly rendszerében már nem tudja módosítani. Amennyiben módosítani szeretné csatolt anyagait, először az eredeti dokumentumot kell szerkesztenie, majd újból feltöltenie a Kelly rendszerébe.  

 

Álláskeresés 

Hogyan kereshetek állást? 

Az oldal tetején található Keresés mezőben adhatja meg a keresni kívánt kulcsszavakat. A “Részletes keresés” funkció használatával további keresési kritériumokat adhat meg; munka típusa, kategória, foglalkoztatás típusa, ország, település. A Keresés gombra kattintva rendszerünk kilistázza a szűrőfeltételeknek megfelelő aktuális álláshirdetéseket. A keresősáv használta mindig új keresést fog indítani, törölve a korábbi szűrőbeállításokat.

Hogyan távolíthatok el állásokat a Mentett állások listájáról?

Válassza ki a menüből a „Fiókom” lehetőséget, majd kattintson az „Állás Kosár” fülre. Keresse meg az adott állást a „Mentett Állások” listájában, válassza ki, majd kattintson az “Eltávolítás a kosárból” ikonra. 

Milyen jellegű kulcsszavak eredményeznek optimális eredményt?

Ha nagyon speciális állást keres, hasznos kulcsszó lehet az állás címe. De ha ennél sokkal általánosabb pozíciót keres, megadhatja készségeit, képességeit, az eszközöket, szoftvereket, melyeket ismer és használni tud, vagy bármit, amiről úgy gondolja, hogy releváns a keresett pozíció szempontjából.

Hogyan találhatom meg a hozzám legközelebb lévő Kelly irodát?

Lépjen a kezdőoldalra úgy, hogy rákattint a lap tetején lévő Kelly Career Network logóra. Majd menjen a lap aljára és kattintson a „Találja meg helyi üzletágát” ikonra.

 

Állásjelentkezések 

Hogyan küldhetem el az önéletrajzomat egy álláshirdetésre? 

Kattintson az Ön által kiválasztott álláshirdetés címére. Ha még nem regisztrált vagy nincs bejelentkezve,  először regisztrálnia kell vagy be kell jelentkeznie. Ezután válassza ki a „Jelentkezem az állásra” ikont és töltse fel vagy használja már meglévő önéletrajzát. Feltölthet még egyéb fájlokat vagy továbbléphet a Folytatás gombra kattintva.

Honnan tudom, hogy önéletrajzomat sikeresen elküldtem? 

Ha elküldte önéletrajzát egy pozícióra, e-mailt küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címére, hogy pályázatát megkaptuk. Minden elküldött jelentkezést megtalál Fiókjában az „Állásaim” menüpont alatt. 

Honnan tudom, hogy melyik pozícióra küldtem el önéletrajzomat? 

Minden elküldött jelentkezést megtalál Fiókjában az „Állásaim” menüpont alatt. 

Hány állásra küldhetem el önéletrajzomat? 

Tetszés szerint jelentkezhet állásajánlatainkra, azonban egy állásra csak egyszer küldheti el önéletrajzát. 

Miért nem tudom elküldeni az önéletrajzom egy adott állásra? 

Ha problémája akadt önéletrajza feltöltésével rendszerünkbe, kérjük először ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve Fiókjába. Ezután, kérjük ellenőrizze, hogy korábban megpályázta-e már az adott állást. Ezt a „Fiókom” részen belül az „Állásaim” részben találhatja meg. Az álláshirdetés részleteinél is megtekintheti, hogy megpályázta-e már az adott pozíciót; ez esetben a „Küldje el önéletrajzát” ikon helyett az „Elküldte önéletrajzát” ikon lesz majd látható.

Megváltoztathatom a szűrőkérdésekre adott válaszaimat miután már kitöltöttem azt? 

Nem. A szűrő kérdéseket nem lehet szerkeszteni, miután már kitöltötte azokat. Azonban nincs kitöltési időkorlát, így kérjük, szánjon rá időt és alaposan gondolja át a kérdésekre adott válaszait.

 

Megosztás 

Megoszthatok egy speciális álláshirdetést? 

Igen. Kattintson az álláshirdetésre, majd a „Megosztás” gombra.

 

Technika 

Mely böngészőket támogatja a rendszer? 

Internet Explorer 9 és ennél újabbak

Chrome 5 és újabbak

Firefox 4 és újabbak

Safari 5 és újabbak