Új kezdéshez új módszerek!

Új kezdéshez új módszerek!

Néhány hónappal ezelőtt, ha valaki elmondta volna, hogy mit hoz a közeli jövő, valószínűleg kevesen hittük volna el neki. Míg januárban és februárban a cégek többsége munkaerőhiánnyal küzdött, ma már a leépítésekkel, 1-1 állás esetén pedig többszörös túljelentkezésekkel kell szembenézniük. A helyzet azonban hamarosan visszatér a normál kerékvágásba és ezzel együtt egy remek lehetőség nyílik arra, hogy sok mindent másképpen, jobban, hatékonyabban csináljon. 

Hallott már például a munkaerő-kölcsönzésről? A munkaerő kölcsönzés egy olyan tevékenység, amelynek során a kölcsönadó (azaz a Kelly Services Hungary) a vele kölcsönzés céljából kapcsolatban álló munkavállalót - kölcsönzés keretében - ellenérték fejében munkavégzésre a kölcsönvevőnek átengedi, a munkáltató jogait, illetve kötelezettségeit a kölcsönvevővel megosztva gyakorolja. Kölcsönvevő akár az Ön cége is lehet. 

Sok ember idegenkedik ettől a területtől, pedig számos előnnyel bír, ha Ön ezt a módszert választja: 

  • A kölcsönzött munkavállaló nem számít bele a Partner statisztika létszámába. Gyakorta előfordul – elsősorban a multinacionális vállalatoknál – hogy az adott munkaterületre fix létszámot adnak meg. A munkaerőkölcsönzés által viszont lehetőség van szabályos bővítésnek, a kiírt teljesítési adatok megtartása mellett! 
  • A munka törvénykönyve szerint 90 napig dolgozhat a munkavállaló próbaidőn belül, azonban a Kelly Services Hungary által alkalmazott Try&Hire technikájának köszönhetően a dolgozó valódi teljesítményének és tudásának megismerésére jóval hosszabb – jelenleg érvényes munkatörvénykönyv alapján 5 évnyi - időtartam áll rendelkezésre a Partner számára. A Try&Hire metódus lényege, hogy a munkavállaló egy meghatározott ideig kölcsönzött munkavállalóként (azaz nem próbaidőben) dolgozik, majd a Partner saját állományába kerül.  
  • Költséghatékonysága mellett gyors és rugalmas reagálást biztosítunk a piac kihívásaira. 
  • Szabadság vagy betegség miatt kieső munkatárs esetén gyorsan pótolható a munkaerő, ezáltal jelentősen csökkentve ennek anyagi terheit.  
  • Átvesszük a HR munkáját! Remek lehetőség olyan cégek számára, ahol nincs konkrét Humán Erőforrással foglalkozó szakember, hisz a Kelly Services Hungary átveszi az ezzel a munkakörrel járó feladatokat. A gyors és hatékony toborzástól és a megfelelő szakember kiválasztásától kezdve, a statisztikai és egyéb bejelentési kötelezettségeken át, a bérszámfejtésig mindent átvállalunk, ezáltal jelentősen redukálva a munkaerőkereséssel járó költséget és adminisztrációs terhet 
  • Egyetlen számla kiegyenlítésével rendezheti a munkavállalója minden költségét, munkatársaink teljeskörűen rendezik a pénzüggyel kapcsolatos feladatokat. 

A fent felsorolt előnyök garantáltak. A Kelly Services Hungary-n keresztül történő munkaerőkeresés nem csak abban segít, hogy az adekvát képesítéssel rendelkező szakembert gyorsan megtaláljuk, hanem az adminisztráció átvállalásával hatékonyabbá teheti cégének működését, több időt szánhat más, fontos feladatokra. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!