Hogyan segíthet Önnek a Kelly Services?

Így tud Önnek segíteni a Kelly Services 

Hogyan tudok állásra jelentkezni, regisztrálni?

  1. Látogasson el honlapunkra, és böngésszen a több száz, naponta frissülő álláshirdetés között.
  2. Ha talál olyan pozíciót, ami érdekli, akkor a jelentkezéshez először regisztráljon jelöltkezelő rendszerünkbe az alábbi oldalon keresztül.
  3. A bejelentkezést követően térjen vissza a megpályázni kívánt álláslehetőséghez,
  4. majd "Jelentkezz most" gombra kattintva véglegesítheti pályázatát és önéletrajza a kiválasztott pozícióért felelős tanácsadónkhoz kerül.

 

Behívnak majd egy interjúra?

Ha a jelentkezése megfelel a kiválasztott állás elvárásainak, tanácsadónk kapcsolatba lép Önnel, és behívja irodánkba egy személyes beszélgetésre.

 

Mi történik az interjún?

Megkérjük, hogy töltsön ki egy regisztrációs lapot, amelyen a személyes adatok mellett az iskolai végzettségre, szakmai ismeretekre és eddigi munkahelyekre vonatkozó információk is szerepelnek. Személyes tanácsadója ezután elbeszélget Önnel készségeiről, preferenciáiról és személyes tulajdonságairól, hogy megtalálhassa az Önnek leginkább megfelelő állást.

 

Mennyi időt vesz ez igénybe?

Kb egy órát, hiszen szeretnénk alaposan megismerni Önt.

 

Ki kell töltenem valamilyen tesztet?

Az adott pozíciótól függően előfordulhat, hogy megkérjük, töltsön ki egy vagy több tesztet – ez lehet számítógépes ismereteket vizsgáló vagy pszichológiai, esetleg nyelvi teszt is.

 

Mikor kapok konkrét álláslehetőségeket?

Ha az adott pillanatban van Önnek megfelelő állásajánlatunk, akkor tanácsadónk az interjú után máris pályáztatja, majd folyamatosan tájékoztatja Önt pályázata állásáról és a következő lépésekről, továbbá természetesen az eredményről.

 

Megszervezik az interjút a munkáltatóval?

Ha érdekli Önt az aktuálisan bemutatott álláslehetőség, továbbítjuk az adatait a munkáltatóhoz, és megszervezzük az interjút.

 

Mi történik ezután?

Személyes tanácsadója folyamatosan kapcsolatban marad Önnel a kiválasztási folyamat egésze során, felkészíti a következő feladatokra, tájékoztatja Önt jelentkezése aktuális állapotáról, és megosztja Önnel a legújabb információkat a kiválasztásról, valamint közli Önnel a döntést.