15 éves a Kelly Services Hungary

„Számunka soha nem az volt a cél, hogy a legnagyobbak legyünk, sokkal inkább az, hogy a legjobbak legyünk és hogy amit teszünk, helyesen tegyük.”

A Kelly Services magyarországi irodája 2004. december 1-én nyitott meg zöldmezős beruházásként. Az elmúlt évek során a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

A Kelly Services Hungary sajátossága, mely megkülönböztet minket versenytársainktól, az erős szakosodás; a Kellynél az egyes szakterületekre specializálódott divíziókban az adott terület szakemberei dolgoznak. Munkatársaink nem csak HR tapasztalatokkal rendelkeznek, hanem az adott területen szerzett végzetséggel, szakmai gyakorlattal, szaktudással, piaci ismeretekkel és kapcsolatokkal.

 

Szolgáltatásaink

  • Munkaerő-közvetítés kezdőtől a középvezetői szintig
  • Search&Selection – közép és felsővezetői kiválasztás
  • Munkaerő-kölcsönzés
  • HR tanácsadás
  • Bérszámfejtés

 

Cégünk három speciális területre szakosodott toborzási divízióval rendelkezik, melyek az alábbi területeken nyújtanak munkaerőközvetítési és kölcsönzési szolgáltatásokat:

  • Kelly Professional Technical
  • Kelly SSC
  • Kelly Large Accounts

MIT ÉRTÜNK EL 15 ÉV ALATT?

Folytonos törekvéseinknek köszönhetően az elmúlt 15 év alatt több, mint 1500 vállalattal kerültünk kapcsolatba, amelyből közel 600 cég vált partnerünkké és több, mint 5500 munkavállalót helyeztünk el, mint állandó foglalkoztatott. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 15 év alatt átlagosan minden nap elhelyeztünk egy munkavállalót.

Cégünk tizenötödik évfordulója alkalmából szeretnénk kedveskedni leendő és visszatérő partnereinknek 15% kedvezménnyel, amit az első megrendelés teljesülésekor nyújtunk majd a sikerdíjunk végösszegéből minden olyan partnernek, aki 2019.november 25. és 2019.december 23. között szerződést köt velünk. A kedvezmény kizárólag állandó munkaerő-közvetítésre vonatkozik.

Szeretne Ön is velünk dolgozni? Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

Jövőkép

„Célunk, hogy a világ legjobb munkaerő-piaci megoldásait kínáljuk ügyfeleink számára.”

Ahogyan azt jövőképünk is tökéletesen leírja, fontosnak tartjuk, hogy minőségi és professzionális szolgáltatást nyújtsunk partnerinknek minden területen. Cégünk magyarországi vezetői a következőképpen vélekednek jövőnkről és elképzeléseinkről:

 

Kóthay Péter - PT üzletág vezető, ügyvezető

 

Mit jelent számodra a Kelly Services Hungary?

"Nekem a Kelly az a munkahely, amelyik lehetőséget adott , hogy az IT-ból érkezve egy új szakmában építsem fel a karrieremet.  Az a cég , aminek a célja , hogy az embereket segítse karrierjük építésében , az ügyfeleinket, a vállalatokat pedig abban, hogy hatékonyságot növeljenek vagy éppen egy kiváló szakemberrel bővüljenek."

 

Hogyan értékeled az elmúlt 15 évet? Milyen eredményre vagy büszke a leginkább?

"A Kelly zöld mezős beruházásként jött Magyarországra de az elmúlt 15 év alatt egy ismeretlen névből az egyik legjelentősebb munkaerő-közvetítő cég lett itthon. Ehhez minden kolléga és vezető lelkiismeretes és kitartó munkája kellett évről évre még olyankor is,  amikor éppen válság rengette meg a gazdaságot. Mivel én itt voltam az indulásnál is,  erre az indulásra és az egész folyamatra vagyok a legbüszkébb."

 

Milyen jövőképet vizionálsz ebben az üzletágban? Milyen eredményeket szeretnél elérni az üzletágaddal?

"Úgy gondolom a Professional Staffing üzletág szolgáltatásaira úgy, mint eddig továbbra is igénye lesz mindazon cégeknek, akik nem a legnagyobbakkal szeretnének dolgozni, hanem egy olyan partnert preferálnak, akinél személyesebb az együttműködés és aki jobban a fókuszál ügyfele igényeire. Mi ilyenek vagyunk. Ennek a működési elvnek a megtartása mellett a következő években is stabil és egyenletes növekedést várok az üzletágtól."

 

Csoknya Sándor – SSC üzletág vezető

 

Mit jelent számodra a Kelly Services Hungary?

"A Kelly számomra egy olyan munkakörnyezet, ahol úgy érzem, fontos és jelentőségteljes munkát végezhetek. Csapatvezetőként szerencsére jelentős ráhatásom lehet arra, hogy ügyfeleink egyre jobb üzleti eredményeket érjenek el, azáltal, hogy mindig a megfelelő munkaerőt tudjuk nekik szállítani, másrészről felelős vagyok azért, hogy a saját munkavállalóink munkahelyi kiteljesedését, képességeik teljes kihasználását elősegítsem. Hab a tortán, hogy eközben számtalan tehetséges szakembernek segítünk előre lépni karrierjében."

 

Hogyan értékeled az elmúlt 15 évet? Milyen eredményre vagy büszke a leginkább?

"Nehéz értékelnem az elmúlt 15 évet, hiszen én ebből egy kisebb szeletet láthattam saját magam, viszont azt elmondhatom, hogy lenyűgöz, ahogy a Kelly Services magyarországi jelenlétét a kollégák a semmiről felépítették, kiépítve a folyamatokat, az ügyfélkört, a jelölt hálózatot, létrehozva egy stabil és erős infrastruktúrát. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy egy nagyon egyedi kultúrájú cég jött létre így, mely nagyon gyakorlat és megoldás orientált, nem az önfényezést és a brandinget tartja prioritásnak, hanem a szakmaiságot és a valós tartalmat."

 

Milyen jövőképet vizionálsz ebben az üzletágban? Milyen eredményeket szeretnél elérni az üzletágaddal?

"A csapatom a hazai SSC/BSC iparágban tevékenykedik. Az utóbbi egy év során, ami talán a legnagyobb eredmény a hazai munkaerőpiac szűkösségét tekintve, sikerült nagyban növelnünk a jelölt bázisunkat, másfélszeresére nőtt a havi bemutatott jelölt számunk úgy, hogy emellett a találati arányunkon is sikerült valamennyit javítanunk. Tekintve az iparági tendenciákat, azt, hogy további bővülés várható az SSC/BSC piacon, párosítva ezt a jelöltoldalon elért sikereinkkel, optimistán tekintek a jövőbe."

 

Penczák Diána – LA üzletág vezető

Mit jelent számodra a Kelly Services Hungary?

Hogyan értékeled az elmúlt 15 évet? Milyen eredményre vagy büszke a leginkább?

Milyen jövőképet vizionálsz ebben az üzletágban? Milyen eredményeket szeretnél elérni az üzletágaddal?

Szeretné megtalálni a tökéletes munkavállalókat? Gondolkodott már azon, hogy mi a következő lépés? Tartson velünk Ön is és lépjen a siker útjára!