Vissza a Blogokhoz
Blog Img

Karácsonyi csoda

​Azt mondjuk, a karácsony a szeretet ünnepe. De mit értünk pontosan ezalatt?
Legtöbben biztosan azt, hogy haza megyünk a meleg otthonunkba a családunk mellé, sütünk- főzünk édesanyánkkal, apával feldíszítjük a karácsonyfát, a testvérünkkel meg összeveszünk, hogy ki mit kapott ajándékba. Legalábbis mindenki ezt képzeli el.
Idén a Kelly Services Hungary olyan otthonok mellé áll Mikulás és Karácsony alkalmával, ahol a családi ölelés nem éppen a klasszikus.
Csapatunk kiválasztott két olyan szervezetet, akik azért dolgoznak, hogy az otthon melegét biztosíthassák azoknak, akiknek ez nem adatott meg különböző indokok miatt.
Több tucat kollégánk által felajánlott mikulás csomagot juttatunk el olyan gyermekotthonokba, ahol az örökbefogadásra váró gyerekek a rengeteg csokoládé mellett játékos törődést, meseolvasást, és végtelen szánkózást is kapnak.
A Karácsony talán még személyesebb. A Budapest mellett működő LEA anyaotthont választottuk kampányunk központi szereplőjévé.
A jelenleg 40 férőhelyes anyaotthon olyan egyedülálló édesanyáknak és kiskorú gyermekeiknek nyújt menedéket, akik bántalmazó vagy rászoruló háttérből menekülve keresik a jobb kiutat.
Adományunkkal szeretnénk picit teljesebbé tenni a gyerekek mosolyát, az édesanyák lelkének könnyebbségét, és szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az ölelés igenis meleg legyen, ebben a hideg időjárásban is.
Ez a misszió személyesnek is mondható, de szerintem, szinte mindenkin végigfut a hideg, amikor azt mondjuk, hogy család. 
Talán a legszebb szó számunkra.    
Mindenki megérdemel egyet.

Boldog karácsonyt!