Üzletágvezető (fizikai munkaerő megoldások)

Közzétéve 11 Július 2022
LokációBudapest
Munkakör típusa Közvetítés
ÜzletágHumán Erőforrás
ReferenciaBBBH530713_1657551279

Munkakör leírása

A Kelly magyarországi irodája 2004. december 1-én nyitott meg zöldmezős beruházásként. Az elmúlt lassan két évtized során a magyar HR piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát több mint 40 munkatárssal. Mindig is a minőség és a szakmaiság volt ránk jellemző, melyhez nemcsak a magyar, hanem a több mint 70 éves globális jelenlétünk és tapasztalatunk is hozzájárul.
Magyarországon az elsők között hoztunk létre szakterületekre fókuszáló üzletágakat, ahol tanácsadóink és toborzási specialistáink innovatív megoldásokkal és speciális eszközökkel kutatják fel a legjobb potenciális jelölteket.


Vezetői csapatunkba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Üzletágvezető (fizikai munkaerő megoldások)

Munkavégzés helye: Budapest

Feladatok:


* Elsődlegesen felelős a teljes Üzletág gazdaságos működéséért az éves bevétel (GP) és nyereség (contribution) elérésért a szükséges költség kontroll mellett
* Üzleti stratégiát, üzletági értékesítési tervet készít és azt végrehajtja
* Az üzletághoz tartozó kollégákat vezeti, motiválja, szakmai fejlődésüket segíti
* Új kollegák betanítása, fejlődésük nyomon követése
* Kelly szolgáltatásának (közvetítés, kölcsönzés stb.) bemutatása, értékesítése, ajánlatok, tenderek kidolgozása, szerződések készítése, szerződéskötés
* Együttműködés más divíziókkal, a Back Office-al a hatékony, minőségi szolgáltatás érdekében
* Összehangolt együttműködés az Értékesítéssel / Marketinggel
* Munkaügyi, adminisztratív feladatok, szabályok betartása, és betartatása mindenkori jogszabályoknak, törvénynek megfelelően

Elvárások:

* Felsőfokú végzettség
* Minimum 3 év releváns szakmai tapasztalat fizikai toborzás területen, és min. 1 év vezetői tapasztalat
* Aktív, kommunikációképes legalább középfokú angolnyelv ismeret
* Kiváló csapatépítő készség
* Csapatmunkára való képesség
* Stratégiai gondolkodásmód
* Jogosítvány és autóvezetői rutin

Amit kínálunk:

* Stabil munkahely, nemzetközi nagyvállalati háttérrel
* Modern iroda a Váci úton
* Home office lehetőség
* Mobiltelefon, laptop, cégautó használat
* Cafetéria

Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését és szívesen megpályázná a pozíciót, kérem önéletrajz megküldésével/feltöltésével jelentkezzen.

A Kelly Services jelen helyzetben, mint munkaerő-közvetítő van jelen. Amennyiben jelentkezik, adatai a Kelly adatvédelmi szabályainak megfelelően kerülnek feldolgozásra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy regisztrációjával hozzájárul az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakhoz.

Cégünk támogatja az esélyegyenlőséget így jelentkezése elbírálásakor csak és kizárólag az Ön kvalifikációi számítanak, az elbírálás kimenetelét nem befolyásolja az Ön neme, vallása, világnézete, hovatartozása, kora, szexuális beállítottsága, valamint nem tekintjük hátránynak, ha Ön megváltozott munkaképességű, mivel lehetőségeink szerint próbálunk ezen a területen is állásokat biztosítani.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.