Targoncavezető

Közzétéve 18 Szeptember 2022
LokációVeszprém
Munkakör típusa Közvetítés
ÜzletágGyártás / Termelés
ReferenciaBBBH442124_1663511207

Munkakör leírása


Teher- és haszongépjármű ipar alkatrészgyártásával foglalkozó partnercégünk csapatába keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Targoncavezető

Feladatok:
-alkatrészek, csomagoló anyagok, és csomagolási egységek biztosítása - megrendelőknek megfelelően - a terület dolgozói számára
-a kész termékek megfelelő helyre szállítása
-felettes vezető tájékoztatása a folyamat közben jelentkező alkatrészhiányokról, minőségi problémákról, ill. minden a termeléssel össze nem egyeztethető eltérésről
-munkalapok kezelése az előírásoknak és prioritásoknak megfelelően
-az elvégzett tevékenység rögzítése vállalatirányítási rendszerben

Elvárások:
-érvényes vezetőüléses targoncavezetői engedéllyel
-tapasztalatot anyagmozgató munkakörben
-pontosság, precizitás
- 3 műszak vállalása

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 36 30 293 1759

A Kelly Services jelen helyzetben, mint munkaerő-közvetítő van jelen. Amennyiben jelentkezik, adatai a Kelly adatvédelmi szabályainak megfelelően kerülnek feldolgozásra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy regisztrációjával hozzájárul az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakhoz.

Cégünk támogatja az esélyegyenlőséget így jelentkezése elbírálásakor csak és kizárólag az Ön kvalifikációi számítanak, az elbírálás kimenetelét nem befolyásolja az Ön neme, vallása, világnézete, hovatartozása, kora, szexuális beállítottsága, valamint nem tekintjük hátránynak, ha Ön megváltozott munkaképességű, mivel lehetőségeink szerint próbálunk ezen a területen is állásokat biztosítani.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.