Onsite menedzsment

Proaktív megközelítés

Hatékonyságnövelés, a termelékenység javítása, magasabb nyereséget elérése – csak néhány azon kihívások közül, melyekkel nap mint nap Ön is szembesülhet. E kihívások közé tartozik a munkaerő-menedzsment is, melyet, ha hatékonyan kezelnek, a cég kimagasló eredményeket érhet el. Ha nem, az komoly nehézségeket okozhat. Érdemes tehát egy olyan előrelátó partnert választani, aki elébe megy az Önök munkaerőigényeinek és egyeztetésen, tanácsadáson alapuló válaszokat kínál. A Kelly Services az Ön ideális üzleti partnere.

A munkaerő-megoldások teljes skáláját lefedő nemzetközi szolgáltatóként segítünk cégük hatékonyságának és termelékenységének javításában – legyen szó akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról. Igazi együttműködő partnerként összhangba hozzuk a lehetséges humán-erőforrás menedzsment megoldásokat az Önök üzleti célkitűzéseivel, így biztosítva a kívánt eredmények elérését. Hisszük, hogy a mi dolgunk az, hogy az Önök előtt álló munkaerő kihívásokat lehetőségekké formáljuk át.


Onsite menedzsment

A Kelly Services az Önök együttműködő partnereként nagyfokú rugalmassággal nagy létszámú, képzett munkaerőt tud biztosítani. A megfelelő humánerőforrás-megoldás kialakítása során maximálisan figyelembe vesszük az Önök szervezetének igényeit és elvárásait, így Önök azzal foglalkozhatnak, ami a legfontosabb, az üzlettel. Cégük telephelyére kihelyezett tanácsadóink segítségével javulhat a rugalmasság, a termelékenység és a hatékonyság. Világszerte multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalataink alapján biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Önök szervezetének legjobban megfelelő humánerőforrás-megoldást.


Egyedi igények szerint

A Kelly Services számára az onsite menedzsment szolgáltatás nem egy standard termék, ami valamennyi ügyfélnél változatlan formában felhasználható. Minden esetben az adott szervezettel együtt dolgozzuk ki azt az egyedi igényekre szabott programot, ami tökéletes összhangban áll a cég üzleti tevékenységével és az alkalmazott munkaerő megoldások jelentős javulását eredményezi.


Személyes odafigyelés

Célunk, hogy az Önök igényeinek, elvárásainak legjobban megfelelő munkatársakat biztosítsuk az Önök számára, ami jóval több annál, mint találni valakit, aki teljesíti a munkaköri leírásban megfogalmazottakat. Rászánjuk az időt, hogy valóban megismerjük cégük vállalati kultúráját és pontosan megértsük, milyen munkaerőre van szükségük. Emellett minden egyes jelölt esetében referenciaellenőrzést és képességfelmérést végzünk annak érdekében, hogy Önök valóban csak a legjobban képzett munkavállalókkal találkozzanak.

Ha többet szeretne megtudni a Kelly Services onsite menedzsment szolgáltatásáról, lépjen kapcsolatba velünk. A Kelly Services magyarországi irodájának elérhetőségeit itt találja.