Karrierlehetőségek műszaki területen 

Kelly Engineering Resources® – kapcsolat a mérnöki, műszaki álláslehetőségek világához

A Kelly Engineering Resources (KER) 1965 óta közvetít mérnököket és más műszaki szakembereket a legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégekhez, melyek között tőzsdén jegyzett nemzetközi társaságok éppúgy megtalálhatók, mint független középvállalkozások. Így a hozzánk forduló álláskeresők számára igen változatos lehetőségeket tudunk kínálni.

Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk részéről állandóan érkeznek újabb és újabb megkeresések jól képzett, tehetségek munkavállalók iránt.

Mi, a KER munkatársai hiszünk abban, hogy a toborzás a kapcsolatépítésről szól. Ha megismerjük Önt, megtudjuk, milyen képességekkel, készségekkel és szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, megtalálhatjuk az Önnek leginkább megfelelő állást. Tapasztalt tanácsadóink képzett szakértők, akik maguk is éveket töltöttek el műszaki területen, és akik folyamatosan segítenek Önnek a kívánt pozíció vagy szerződéses munka megszerzésében a toborzási-kiválasztás egész folyamata során. Szorosan együttműködünk vállalati ügyfeleinkkel is annak érdekében, hogy pontosan tisztában legyünk munkaerő szükségleteikkel. Maga a betöltendő pozíció meghirdetése csak az első lépés. Azzal azonban, hogy pontosan megértjük ügyfeleink igényeit és elvárásait, és képesek vagyunk azokat az Ön tudásával, képességeivel és szakmai céljaival összhangba hozni, biztosítja valamennyi érintett fél számára a közös munka sikerét.

Keressen aktuális álláslehetőségeink között!