Hogyan segíthet Önnek a Kelly Services? 

Hogyan kell regisztrálni?

Látogasson el honlapunkra, és böngésszen több száz, naponta frissülő álláshirdetés között. Ha talál olyan pozíciót, ami érdekli, csak kattintson az „On-line jelentkezés” gombra, és máris beküldheti jelentkezését a kiválasztott pozícióért felelős tanácsadónkhoz.

 

Behívnak majd egy interjúra?

Ha a jelentkezése megfelel a kiválasztott állás követelményeinek, tanácsadónk kapcsolatba lép Önnel, és behívja irodánkba egy személyes beszélgetésre. Irodánkban barátságos hangulat várja, és mindent megteszünk majd, hogy kellemesen érezze magát.

 

Mi történik az interjún?

Megkérjük, hogy töltsön ki egy regisztrációs lapot, amelyen a személyes adatok mellett az iskolai végzettségre, szakmai ismeretekre és eddigi munkahelyekre vonatkozó információk is szerepelnek. Egy friss önéletrajz szintén hasznos lehet. Személyes tanácsadója ezután elbeszélget Önnel készségekről, preferenciákról és személyes tulajdonságokról, hogy megtalálhassa az Önnek leginkább megfelelő állást.

 

Mennyi időt vesz ez igénybe?

Kérjük, szánjon ránk legalább egy órát, hiszen szeretnénk alaposan megismerni Önt.

 

Ki kell töltenem valamilyen tesztet?

Az adott pozíciótól függően előfordulhat, hogy megkérjük, töltsön ki egy vagy több tesztet – ez lehet számítógépes ismereteket vizsgáló vagy pszichológiai, nyelvi teszt is.

 

Mikor kapok konkrét álláslehetőségeket?

Ha az adott pillanatban van Önnek megfelelő állásajánlatunk, akkor tanácsadónk az interjú után máris pályáztatja, majd folyamatosan tájékoztatja Önt pályázata állásáról és a következő lépésekről majd természetesen az eredményről.

Ha az adott pillanatban éppen nincs Önnek megfelelő állásajánlatunk, tanácsadója folytatja a keresést, és azonnal értesíti Önt, ha talál egyet. Fontos azonban, hogy Ön is rendszeresen kapcsolatba lépjen velünk, így értesülhet a legfrissebb lehetőségekről.

 

Megszervezik az interjút a munkáltatóval?

Ha érdekli Önt az aktuálisan bemutatott álláslehetőség, továbbítjuk az adatait a munkáltatóhoz, és megszervezzük az interjút.

 

Mi történik ezután?

Személyes tanácsadója folyamatosan kapcsolatban marad Önnel a kiválasztási folyamat egésze során, felkészíti a kiválasztási folyamatra, tájékoztatja Önt jelentkezése aktuális állapotáról, és megosztja Önnel a legújabb információkat a kiválasztásról, valamint közli Önnel a döntést.

 

Tehát miért érdemes a Kelly Services-t választania?

 

Több jó okot is tudunk mondani – íme:

 

Egyszerű.

A Kelly Services segítségével könnyen és gyorsan találhat állást, hiszen az összes ezzel járó munkát mi végezzük. Önnek csak egy önéletrajzot kell küldenie, mi pedig végignézzük az üzleti partnereinknél kínálkozó lehetőségeket, hogy ráleljünk az Önnek leginkább megfelelőre. Megkeressük, hol lehet Ön a legjobb jelölt.

 

Ingyenes.

Soha semmilyen díjat nem kell fizetnie – egy fillért sem.

 

Valódi munkát végezhet valódi pénzért.

Segítségünkkel olyan tapasztalatot szerezhet, ami sokkal többet ér, mint pusztán a fizetése. Olyan állásokat közvetítünk, amelyek hosszú távú lehetőségeket nyújtanak és még az önéletrajzában is jól mutatnak. És az sem utolsó, hogy versenyképes fizetésért dolgozhat.

 

Könnyen kipróbálhat új dolgokat.

Nem tetszik az egyik munka? Próbáljon ki valami mást! Saját döntéseit Ön hozza meg, és ha megosztja velünk milyen irányba szeretné, hogy a karrierje fejlődjön, mi segítünk abban, hogy olyan cégekhez jusson el az anyaga, akik támogatják céljai elérését.

 

Említettük már, hogy egyszerű és ingyenes?

Az a legjobb, hogy ha a Kelly-vel dolgozik, Önnek már csak a tehetségétt kell hozzáadni az álláskereséshez, minden mást mi már elintéztünk. Olyan ügyfélhálózatunk van, mely nagy, stabil, multinacionális cégekből áll, beleértve a Fortune 500 cégek 90%-át. Mit jelent ez az Ön számára? Egy kivételes csatornát olyan "nehezen megszerezhető" pozíciókhoz a legjobb cégeknél, amelyek sokszor meg sem jelennek az álláshirdetési portálokon… és természetesen mindez ingyen.