A személyre szabott karrierlehetőség
A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-közvetítő és kölcsönző vállalata, amely számos álláslehetőséget kínál a legkülönfélébb iparágakban egész Magyarország területén. Világszerte több mint 650.000 kölcsönzött dolgozó számára biztosítunk munkát partnereinknél, és több mint 7.000 munkavállalót helyezünk el állandó pozíciókba minden évben.
Allasok
 

Álláskeresés

A Kelly Services számára az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő állást. Személyzeti tanácsadási szolgáltatásaink az üzleti világ valamennyi szegmensét lefedik az adminisztrációtól és különféle támogató területektől kezdve a pénzügyeken, az informatikán és a mérnöki-műszaki tevékenységeken keresztül egészen az értékesítésig és marketingig, így az Ön előtt álló karrierlehetőségek száma szinte végtelen. Legyen szó állandó pozícióról, időszakos munkáról vagy éppen szakmai gyakorlatról, velünk rugalmasan választhatja ki azt az állást, amit valóban szeretne.

Találja meg álmai állását a Kelly Career Network (KCN) weboldalon, ahol több száz állandó és időszakos magyarországi álláslehetőség között válogathat. Az oldalon folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pozíciók, és jelentkezését az Interneten keresztül akár azonnal el is juttathatja hozzánk.